Ajanvaraus

Uusi yhteistyö huippusuorituksen tukemiseen


UTHA eli Huippu-urheilijoiden, taiteilijoiden ja huippu-suorituksen parissa työskentelevien henkisen terveyden asema sekä Tampereen Urheilulääkäriasema (TaULA) aloittavat yhteistyön urheilijoiden ja muiden huippusuorituksen kanssa työskentelevien palvelemiseksi.


UTHA tarjoaa urheilijoille, esiintyville taiteilijoille, lopettaneille urheilijoille sekä valmentajille ja ohjaajille moniammatillista osaamista henkisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. UTHA tekee mm. henkisen terveyden kartoituksia, antaa kriisiapua, henkisen hyvinvoinnin konsultaatioita sekä fokusoitua terapeuttista tukea. 

 

Tampereen Urheilulääkäriasema tukee ja edistää urheilu- ja liikuntalääketieteellistä tutkimusta, opetusta, koulutusta, palvelutoimintaa ja asiantuntijuutta. 

 

TaULA tarjoaa palveluitaan liikunnan aloittamista suunnittelevista huippu-urheilijoihin. TaULAsta saat lääkärien vastaanotto-, laboratorio-, kliiniset tutkimus-, kuntotestaus- liikuntafysiologian ja ravitsemusasiantuntijoiden palvelut.

 

UTHAn ja TaULAn yhteistyö tarjoaa uuden kokonaisvaltaisen ratkaisun terveydenhuoltopalvelujen toteuttamiseen huippu-urheilijoille, taitelijoille ja muille huippu-suorituksen parissa työskenteleville. 

 

Käy tutustumassa ja ota yhteyttä:

UTHA www.utha.fi, sähköposti: info(at)utha.fi tai satu.kaski(at)utha.fi.

TaULA www.taula.fi, sähköposti taula(at)ukkinstituutti.fi, puhelin 03 282 9333. Bookmark and ShareTutustu UTHAn nettisivuihin


www.utha.fi